Tryksager

 • Nem bestilling 
  Uanset om du har erfaring med tryksager eller ej.
 • Hurtig levering
  Produktionstid fra 24 timer
 • God kvalitet
  Fokus på kvalitet og ensartethed
 • Billige tryksager
  Den gode kvalitet, bare billigt

Nem bestilling, hurtig levering, god kvalitet og billige tryksager

Når det kommer til tryksager, arbejder vi i Elefantprint hele tiden på at optimere de fire punkter fra overskriften. Vi tror på, at vi med et konstant fokus på disse områder hele tiden kan udvide vores konstant voksende gruppe af faste og tilfredse kunder, frem for at bruge energien på at jagte nye kunder, som køber hos os én gang.

I det følgende har vi forsøgt at beskrive, hvilke tiltag vi har fokus på inden for hvert punkt.

Nem bestilling

Vores holdning er, at det skal være nemt for alle at bestille tryksager, uanset om det er første gang, du gør det, eller om du er uddannet grafikker, og har gjort det mange gange før. I vores online bestillingssystem kan du vælge enten at uploade en printklar fil ud fra vejledninger, som du finder på siden, eller du kan selv lave et design til din tryksag med vores online editor. En tredje mulighed er også at tilkøbe grafisk assistance, og få vores grafikker til at designe din tryksag.

Hurtig levering

Vores standard leveringstid på de fleste tryksager er 5 arbejdsdage, men som hovedregel har du mulighed for at tilkøbe ekspresproduktion i indkøbskurven, så vi i mange tilfælde kan afsende tryksagen indenfor 24 timer efter bestilling.

God kvalitet

For at sikre en høj og ensartet kvalitet benytter vi kun to forskellige trykmetoder til vores produkter i tryksagskategorien. Skal du bestille mere end 10 stk af samme motiv, vil vi typisk trykke det med offset tryk maskiner, og bestiller du under 10 stk, eller ønsker en meget speciel egenskab, trykker vi det på vores ”state of the art” UV storformatprinter.

Billige tryksager

Vi vil gerne være et trykkeri, der kan levere billige tryksager, men samtidig levere et kvalitetsprodukt. Vores fokus er hele tiden at optimere pris og kvalitet. Alle tiltag vi gør, er enten for at kunne levere den samme kvalitet billigere eller levere en bedre kvalitet til samme pris. Vores priser bliver derfor løbende lavere og lavere og vores kvalitet bedre og bedre

Nem bestilling, hurtig levering, god kvalitet og billige tryksager

Udgangspunktet for os er, at bestilling skal være nemt. Derfor har vi skåret ind til benet, i forhold til hvilke produkter vi tilbyder i webshoppen. Det betyder dog ikke, at vi ikke udfører specialopgaver.

Stort set alt er muligt ved Elefantprint, så finder du ikke det produkt eller materiale i webshoppen, som du ønsker, skal du blot kontakte vores kundesupport, som sidder klar til at give vejledninger og tilbud på specialopgaver.

Vil du vide mere?

Kontakt os

PrintD
Egsagervej 8, st. tv. (2. dør),
8230, Aabyhøj/ Aarhus,
Danmark

Tlf.: 50 50 93 00
Email: info@printd.dk
CVR: 40409173

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.